Dźwięk COVID-19 informacje

 

Restauracja Tawerna Złota

zdobyła I MIEJSCE w kategorii

„Restauracja Hotelowa” na Pomorzu

w II Plebiscycie Gastronom Wybrzeża 2019

 

Serwujemy dania obiadowe mięsne, rybne i wegetariańskie, śniadania, potrawy polskiej kuchni, wyszukane dania z innych stron świata oraz przepyszne desery. Przygotowujemy nasze dania ze świeżych produktów, na naturalnych wywarach.  Nieustannie dbamy o najwyższą jakość potraw oraz najwyższą jakość obsługi klienta.


Nasz Szef kuchni Michał Fiszer dba o to, aby sprostać gustom kulinarnym nawet najbardziej wymagających Gości naszego hotelu SPA nad morzem.

Mięsa przygotowujemy metodą Sous vide - to nowoczesna metoda gotowania, która szturmem zdobywa cały świat. Jej nazwa pochodzi z języka francuskiego, a w dosłownym tłumaczeniu oznacza „w próżni”. W wielu krajach na całym świecie sous vide przestaje być pojęciem nowym, gdyż technikę tę prezentuje się w programach telewizyjnych, przepisach kucharskich jak również stosowana jest w dobrych restauracjach. 

 

Dlaczego tak się dzieje? 
Bez wątpienia ogromny wpływ na taki rozwój sytuacji ma fakt, że potrawy przygotowane tą metodą są wyjątkowe, wykwintne, charakteryzuje je niepowtarzalny smak i jakość. 

 

W naszej hotelowej restauracji organizujemy też spotkania okolicznościowe, urodziny, chrzty, rocznice, 18-tki, stypy, catering.



Godziny otwarcia:

 

Poniedziałek 12.00 - 21.00

Wtorek 12.00 - 21.00

Środa 12.00 - 21.00

Czwartek 12.00 - 21.00

Piątek 12.00 - 22.00

Sobota 12.00 - 22.00

Niedziela 12.00 - 21.00

 

 

 

Tawerna Złota Karwia, ul. Woj. Polskiego 19, tel. +48 606 117 672

 

Pysznie zapraszamy!

 

HOTEL SPA WILLA ZŁOTA

ul. Wojska Polskiego 19
84-105 Karwia

  • Program Regionalny
  • Logo Pomorskie w Unii
  • Logo Unia Europejska Europejcki Fundusz Rozwoju Regionalnego
/src/Core/