Dźwięk

Restauracja Tawerna Złota

Zapraszamy serdecznie do naszej restauracji Tawerna Złota.

Serwujemy śniadania, potrawy polskiej kuchni oraz wyszukane dania z innych stron świata. Przygotowujemy nasze dania ze świeżych produktów, na naturalnych wywarach.
Szef kuchni Michał Fiszer dba o to, aby sprostać gustom kulinarnym nawet najbardziej wymagających Gości naszego hotelu SPA nad morzem.

Mięsa przygotowujemy metodą Sous vide - to nowoczesna metoda gotowania, która szturmem zdobywa cały świat.
Jej nazwa pochodzi z języka francuskiego, a w dosłownym tłumaczeniu oznacza „w próżni”. W wielu krajach na całym świecie sous vide przestaje być pojęciem nowym,
gdyż technikę tę prezentuje się w programach telewizyjnych, przepisach kucharskich, a wyjątkowo często stosowana jest w dobrych restauracjach. Dlaczego tak się dzieje?
Bez wątpienia ogromny wpływ na taki rozwój sytuacji ma fakt, że potrawy przygotowane tą metodą są wyjątkowe, wykwintne, charakteryzuje je niepowtarzalny smak i jakość. 

W naszej hotelowej restauracji organizujemy też spotkania okolicznościowe, stypy, catering.

Od listopada zapraszamy w dniach:

Środa 13 - 20

Czwartek 13 - 20

Piatek 13 - 21

Sobota 13 - 21

Niedziela 12 - 20

HOTEL SPA WILLA ZŁOTA

ul. Wojska Polskiego 19
84-105 Karwia

  • Program Regionalny
  • Logo Pomorskie w Unii
  • Logo Unia Europejska Europejcki Fundusz Rozwoju Regionalnego